Pressemeddelelse: Stem med fødderne og flyt til udlandet

Venstres Ungdom er rystet over Socialdemokraternes og SFs skatteudspil, og opfordrer de berørte danskere til at flytte til udlandet, hvis forslaget gennemføres.

Jakob Engel Schmidt, Næstformand for Venstres Ungdom udtaler: ”Hjerneskatten rammer alle de veluddannede danskere som yder en ekstra arbejdsindsats, og via skattebilletten betaler for velfærdssamfundet. Friheden har trange kår i et samfund hvor visse borgere tvinges til at aflevere 70 % af deres indkomst til staten. Gennemføres venstrefløjens skatteforslag, opfordrer vi de veluddannede danskere til at stemme med fødderne og flytte til udlandet.

Han fortsætter: Helle Thorning-Schmidts og Villys Søvndals skatteforslag er muligvis Danmarkshistoriens dummeste. Brandbeskatter vi gode ideer og arbejdsomhed bringer vi fremtidens velstand i fare. Hjerneskatten er derfor udtryk for misundelse og letkøbt populisme, og skulle aldrig være foreslået”.

For yderligere kommentarer kontakt Jakob Engel Schmidt på tlf. 26 84 24 10 eller js@vu.dk