Meld dig til landskonferencen 2010

Der er nu åbnet for tilmelding til at af VU årets absolutte højdepunkter, nemlig landskonferencen.
Landskonferencen 2010 foregår i årets anden weekend, d. 9.-10. januar, og der er mange gode grunde til at deltage. Temaet er ”Danmarks vej ud af finanskrisen”, og vi har sikret os en række kompetente oplægsholdere, der vil komme med deres syn på sagen.

Jørgen Søndergaard, formand for arbejdsmarkedskommissionen, Niels Lunde, tidligere chefredaktør på Politiken og ikke mindst Clement Kjærsgaard, er blot nogle af navnene der vil gæste landskonferencen.
Selve konferencen finder sted i landstingssalen på Christiansborg, overnatning og aftenfest finder sted på det meget luksuriøse Hotel Admiral.

Landskonferencen bliver som regel udsolgt hurtigt, så vil du sikre dig en af de attraktive pladser, skal du tilmelde dig på webshoppen nu!