Stem VU

I morgen, tirsdag den 17. november, er der kommunal- og regionsvalg. 3 regionrådskandidater og mere end 50 byrådskandidater i hele landet har igennem den sidste måned ført massiv valgkamp og i morgen viser det sig, om arbejdet har båret frugt. Mange steder har kandidaterne gode placeringer på Venstres lister, hvilket burde give VU et godt valg. Derudover er der også mange kandidater, som har ført en rigtig god valgkamp, men dog ikke er at finde helt i toppen af listen. De har bestemt også en chance, men det er vigtigt, at du stemmer personligt.

Husk at gå ned på dit lokale valgsted i morgen og stem på din lokale VU kandidat. Valgstederne har åbent helt til kl. 20, så du har rig mulighed for at nå at afgive din stemme. Du kan finde din lokale VU-kandidat under fanen KV09 her på hjemmesiden.