Kristian Jensen i VU Frederiksberg

Onsdag d. 9. december var der fornemt besøg til det første arrangement i VU Frederiksberg. Her havde vi fået besøg af næstformand i Venstre og skatteminister Kristian Jensen. Han kom med godt humør og var klar til at holde oplæg for de 30 fremmødte medlemmer og interesserede.

Han lagde ud med at fortælle en kort status på kommunalvalget, hvordan det var gået for Venstre og hvordan den økonomiske krise kunne have indvirkning på dette. Han forklarede også de 10 punkter, som statsminister Lars Løkke Rasmussen fremlagde til Venstres Landsmøde og gennemgik den punkt for punkt, og forklarede hvordan man kunne samarbejde omkring dem og hvilke konsekvenser det vil få for Danmark, hvis de bliver gennemført. Derefter fortalte han omkring, hvad der skete på borgen og i skatteministeriet og her blev der lagt op til debat. Spørgelysten blandt de fremmødte var rigtig stor og der var lagt op til debat alt fra de ældre til den meget omdiskuterede multimedieskat, som Kristian Jensen stærkt forsvarede.

Arrangementet sluttede godt af med at formand, Teddy Becher, udloddede en flaske Fisk blandt alle nye medlemmer denne aften. Det gav trængsel ved computeren blandt de fremmødte og VU Frederiksberg er i skrivende stund oppe på 29 medlemmer. Ganske flot af en forening, som har eksisteret i halvanden måned. Helt sikkert en positiv historie!