VU Lolland fejrede skattestoppets fødselsdag

Nu har VU Lolland gjort det igen. 10 Friske VU’ere trodsede sne og kulde, og mødte op på Torvet i Maribo for at fejre Skattestoppets 3000 dages fødselsdag. I 3000 dage er skatter og afgifter holdt i ro, samtidig med at de 3000 dage har sikret boligejere, lønmodtagere og andre skatteydere sikkerhed i deres økonomi. Derudover har en typisk LO-familie har fået mere end 3000 kr. mellem hænderne om måneden. Alt dette blev fejret med flag, fiktive checks, kage og kakao! Vi mødte en masse rare mennesker som ikke kunne modstå fristelsen af en lækker kage og den flotte check. Den positive stemning vi blev mødt af skyldes højest sandsynligt, at folk har erfaret skattelettelsen fra den netop modtagende løncheck i 2010, hvor man endnu engang ser effekten af regeringens skattepolitik. Vi håber, at de danske borgere i fremtiden kan være trygge ved, at skatterne ikke pludseligt sættes op.

VU Lolland er en aktiv VU forening, der har sat yderligere fokus på god presse, hvilket har båret frugt med bl.a. nedenstående artikel i lokalavisen i forbindelse med arrangementet.

Presse