VU Skive fylder 90 – skal du med?

Under årets landskonference i januar fyldte VU Skive 90 år. Den weekend var det præcis 90 år siden foreningen blev stiftet med Søren ”Dath” Dahl fra Odense i spidsen som foreningens første formand. Siden da har en lang række formænd repræsenteret foreningen, og gået forrest for at kæmpe den liberale kamp i Skive og omegn.

Landskonferencen gjorde, at en jubilæumsfest på selve jubilæumsaftenen ikke var særlig smart, da mange af VU Skives aktive medlemmer var i København, og derfor blev det for lang tid siden besluttet, at festen skulle holdes lørdag d. 13. marts i forbindelse med VU Skives ordinære generalforsamling.

Festen bliver en brag af en fest, hvor vi i anledningen af denne specielle aften har lejet et forsamlingshus i Staarup. Vi vil selvfølgelig være så behjælpelige som overhovedet mulige for folk, der kommer, ang. transport.

Programmet for aftenen er som følger:
18.00 Generalforsamling
19.00 Spisning
Herefter fest (festlige indslag er velkomne)

Der vil blive serveret en treretters menu og prisen er sølle 125 kr for denne bgraf af en aften. Tilmelding og betaling er muligt gennem VU’s webshop.
Du kan også læse meget mere om arrangementer på facebook, hvor du bl.a. finder en mere detaljeret beskrivelse af, hvor lokalerne ligger mv.