VU Århus fylder 90!

I anledningen af 90-året for foreningens stiftelse, vil vi se tilbage og mindes de mange gode år, de talrige stunder og den betydning VU Århus har haft for liberale unge igennem generationer. Vi inviterer derfor alle gamle og nye venner af VU Århus til et brag af en reception den 8. maj 2010, i Rosenkrantzgade 31, 8000 Århus C.

Foreløbigt Program:
13:30 Nuværende Formand, Jens Husted, byder velkommen
13:45 Tale ved Klima- og Ligestillingsminister samt folketingskandidat i Århus, Lykke Friis
14:30 Tale ved fhv. Borgmester i Århus, Louise Gade
15:30 Tale ved fhv. VU Århus-formand, Jens Kloppenborg-Skrumsager
16:30 Tale ved fhv. VU-Landsformand og nuværende borgmester i Fredericia, Thomas Banke

Under receptionen vil foreningen være vært ved en let anretning. Fra kl. 19:00 vil der blive budt op til en svingom for ungdommen. Du kan se mere om den efterfølgende fest her: http://www.facebook.com/event.php?eid=111257308902514

Vi håber, at du har lyst til at deltage i fejringen af VU Århus. Hvis du har kontakt til tidligere aktive i VU Århus, må du hellere end gerne gøre opmærksom på denne invitation.

Har du spørgsmål til arrangementet, er du velkommen til at kontakte Jens Husted på 29 79 33 71 eller jh@vu.dk. Tilmelding er ikke nødvendig, men af hensyn til planlægningen må du meget gerne give en ikke-bindende tilkendegivelse om din deltagelse. Se desuden løbende opdateringer om arrangementet på vuaarhus.dk.