LANDSSTÆVNE I VENSTRES UNGDOM 2010

Det er endnu engang blevet tid til årets højdepunkt i VU: VU’s Landsstævne!

Landsstævnet bliver i år afholdt af VU Aalborg, som har lagt alle kræfter i for at arrangere alle tiders weekend for hele landets VU’ere. Det bliver en fantastisk weekend med en masse politik, tale fra Statsministeren og ikke mindst en masse fest og farver.

Landsstævnet er VU’s Landsorganisations generalforsamling og dermed VU’s højeste myndighed. Her fastsættes VU’s principprogram, og der diskuteres resolutioner om VU’s fremtidige politik. Det er også til Landsstævnet, medlemmerne vælger VU’s Landsformand, Landsnæstformand samt 7 medlemmer til VU’s Forretningsudvalg. Sidst men ikke mindst bliver der festet i stor stil, og især gallafesten lørdag aften bør ingen VU’er snyde sig selv for.

Vi ser frem til et fantastisk landsstævne, og glæder os til at se jer alle i Aalborg 24.-26. september 2010

Med venlig hilsen
Landsstævneudvalget (LSU)

For spørgsmål omkring landsstævnet kontakt LSU-Formand Søren Greve på greve@vu.dk