Læs videre »

">

Derfor deltager vi i valgkampen

Karina Thomsen
“Jeg deltager i VU Aalborgs valgkamp, fordi jeg gerne vil hjælpe regeringen med at vinde valget endnu engang. Jeg tror på, at Venstre er det parti som både kan og vil gøre det der er bedst for vores land, og derfor mener jeg det er vigtigt at vi alle hjælper til hvor vi nu kan”


Niklas Dalsgaard
“Jeg mener man skal kæmpe for det man tror på. Derfor deltager jeg i VU’s valgkampagne og ser derfor også frem til at give de røde en omgang borgerlig smæk”


Cecilie Bak
“Det bliver hårdt, vi skal tage os sammen hvis vi skal vinde dette valg, det kan lade sig gøre, men det kræver at vi møder talstærkt op på gaden og giver alt hvad vi har. Jeg er medlem af VU Aalborg fordi man i situationer som denne, kan gøre en forskel. At du er synlig på gaden kan gøre at flere mennesker vil komme i tanke om hvor krydset skal sættes”


Casper Brogaard
“Jeg deltager aktivt i VU Aalborgs valgkamp, fordi at jeg føler det er vigtig, at være med til at uddele det liberale budskab! Tanken om at en rød regering der muligvis kunne komme til at sidde efter november, giver mig kuldegysninger! Hvordan kan S-SF tillade sig at ødelægge den danske økonomi uden en holdbar økonomisk plan. Derfor deltager jeg aktivt i VU Aalborgs valgkamp for at fremme Venstre og deres gennemtestede liberale politiks”