Et landsstævne i særklasse

Af Mikkel Kristiansen, formand for Landsstævneudvalget

Så er det endelig blevet tid igen! Det er blevet tid til den vigtigste begivenhed for enhver VU’er. Det er landsstævne-tid!

I weekenden d.11.-13. november afholder Venstres Ungdom sit ordinære landsstævne på Tornbjerg Gymnasium i Odense. Men i år bliver det ikke bare et hvilket som helst landsstævne – det er nemlig VU’s ordinære landsstævne nr. 100, og det skal vi fejre!

Fra landsstævneudvalgets side vil vi gøre alt for at sikre dig en uforglemmelig weekend, hvad enten du er helt ny i VU, og ikke kender et øje i VU, eller om du deltager dit 10. landsstævne for at mødes med alle de gamle. Vi kan bl.a. nævne at for de helt nye, vil der fredag aften være et helt nyt tiltag, hvor landsformanden og formanden for landsstævneudvalget vil give dem en mulighed for få et indblik i, hvad der skal ske i løbet af weekenden, så man ikke er helt fortabt, når landsstævnet rigtig går i gang lørdag morgen. Dette er bare et af de tiltag, vi lancerer til landsstævnet for at sikre, at alle deltagere får en uforglemmelig oplevelse.

Dette års landsstævne vil finde sted i Odense, Danmarks hjerte, hvor Tornbjerg Gymnasium, med sine renoverede faciliteter, vil danne rammen om et lækkert landsstævne med nogle fede fester. Overnatningen vil foregå i klasselokaler på det nærliggende Rosengårdsskolen. Grundet landsstyrelsens beslutning om ændring af dato er det ikke muligt at bestille værelse via landsstævneudvalget, men der er en række vandrehjem og hoteller i Odense, som vil kunne benyttes – man er dog selv ansvarlig for dette.

Landsstævnet er som sagt VU’s vigtigste årlige begivenhed, hvor vi bl.a. skal vælge landsformand og landsnæstformand samt den øvrige ledelse. Derudover skal vi fastsætte VU’s politik for fremtiden. Du vil få rig mulighed for at få din stemme hørt og få indflydelse på hvilken retning Venstres Ungdom skal gå.

Landsstævnet vil virkelig blive et landsstævne i særklasse, hvilket du også vil opdage lørdag aften, når du træder ind i den oppyntede festsal til den store gallamiddag. Her vil du få serveret en overdådig festmiddag, og senere på aftenen vil vores band sørge for den rette stemning, hvor der vil være rig lejlighed for at få en dans eller to. Festen vil fortsætte langt ud på natten med DJ, og alt det alkohol du kan drikke.

Du vil simpelthen ikke gå glip af årets begivenhed i VU, så skynd dig at få dig tilmeldt!

Landsstævnet kan nu købes på VU’s webshop, hvor du kun skal slippe 400 kr. for en uforglemmelig weekend (skynd dig for vi hæver prisen til 500 kr. pr. 1. september!)

Få løbende opdateringer om landsstævnet her

Vi ses frem til at byde dig velkommen i Odense til et landsstævne i særklasse!

MVH

Landstævneudvalget