Læs videre »

">

Valgkampens 1. dag

I dag blev dagen, hvor Lars Lykke udskrev valg og hvor vi i VU Aalborg kæmpede mod tiden, for at komme ud med flyers såvel som valgkampsplakater.
Vi startede omkring kl. 12, hvor vi slentrede ned mod Nytorv, for at sprede den gode nyhed omkring valget – og selvfølgelig det liberale budskab til alle. Hen af dagen dukkede folk op, som det passede dem og hjalp til. I alt ca. 20 personer.
Hen omkring aftenen, var der aftensmad og kort briefing omkring dagene i den nærmeste fremtid ved Chris og en peptalk af René om hvad det er vi kæmper for – og hvorfor det er vigtigt, at vi holder gejsten oppe alle dage. Derefter tog vi ud i Aalborgs gader, for at hænge valgplakater op for henholdsvis Karsten Lauritsen og Kristian Andersen. Lige nu sidder vi alle sammen og snakker og hygger lidt omkring en kold øl ovenpå den lange og travle, men bestemt gode dag. VU Aalborg er klar til kamp!