Med Lars Løkke på valgkamp

Onsdag d. 7. kom Lars Løkke endelig til Aalborg, hvor han besøgte Sønderbroskolen og idrætsuddannelsen på Aalborg Universitet. Efter morgenuddeling på Turøgades Handelsskole tog vi til Sønderbroskolen, hvor DSU sjovt nok også var mødt op med et arsenal af røde balloner, et banner og dårlige slagsange. Dog havde DSU’erne ikke tilstrækkelige taktiske evner til at dække ordentligt op, så de røde balloner blev dækket talstærkt op af Venstre-paraplyer og V-skilte – tak til alle, der deltog!

Senere gik turen til Idrætsuddannelsen på Aalborg Universitet, hvor Lars besøgte Nordkraft og tog spørgsmål fra de studerende. Herefter var der adskillige live-interviews til TV2-Nord, DR Update og News med VU-support i baggrunden. På Nordkraft var der heldigvis ingen socialdemokrater, der kunne ødelægge besøget, så turen gik noget mere roligt. Se billederne nedenfor: