Så sættes spurten ind!

I dag blev spurten sat ind, der er blevet husstandsomdelt i HELE Aalborg og det skal nok hjælpe med til at føre en eller to får læst noget om Venstre de ellers ikke ville.
Hen mod middag var scenen, så nytorv igen og her skulle deles massere af kager, slik og fluers. Der var en hel masse der ville have det ene og/eller det andet, der var selvfølgelig også nogen der bare ville have en god snak om politik.
Der skete dog også noget lidt ud over det selvvanlige en ung mand, ved navn Stefan, valgte at gå ind i kampen for at vinde den her valgkamp, impulsivt midt på gaden spurgte han om han ikke måtte hjælpe os med at dele ud. Tak til ham, opfordre endelig andre til at det samme. Første mulighed er senere i aften hvor vi forsat vil dele ud i Aalborg.

NB:husk også at tjekke billederne i VU Aalborgs photostream.