Kommende mandagsmøde; Findes den lykkelige luder?

Til årets første mandagsmøde i VU Frederiksberg/CBS får vi besøg af Susanne Møller fra foreningen SIO (sexarbejdernes interesseorganisation). Hun er talskvinde og vil komme lidt og fortælle omkring de forhold der hersker i den branche og tage spørgsmålet op; findes den lykkelige luder?
De fleste vil desuden kende Susanne fra en optræden i Go’ Morgen Danmark, hvor Anne Grete Bjarup-Riis havde nogle klare synspunkter omkring prostitution. Du kan se klippet her: http://www.bt.dk/danmark/prostitueret-foeler-sig-overfuset-af-anne-grethe

Her kan diskuteres meget politik ind over, da den nuværende regering, inden de kom til, foreslog, at man skulle forbyde sexarbejde. Er dette måden at komme et problem til livs på? Og er der et problem?

Inden oplægget kan du læse mere om Susanne Møller på: http://susannemller.com/sexarbejde/

Efter oplægget vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål til Susanne :)

Efterfølgende finder vi et sted og får en øl/sodavand mv.

Oplægget er åbent for alle – også folk der (endnu) ikke er medlem af VU.

Mange liberale hilsner,
VU Frederiksberg/CBS