">

Reportage fra VUGH’s juleafslutning

Skrevet af Martine Høiler

Onsdag d. 14/12 mødtes VU Gentofte/Hellerup til juleafslutning i Gentoftes midtpunkt, Dyssegård hos Martine. Trods et mindre frafald, var vi samlet 6 juleglade medlemmer. Både Joachim, Charlotte, Milhøj, Philip og Martine fra Gentofte/Hellerup var mødt op, dertil var vi så privilegerede, at Toke fra Lyngby havde gjort os selvskab.

Efter at have indtaget alt for mange æbleskiver og spist lidt for mange kager, kom de lidt mere heftige sager på bordet: rødvin. Her blev den nye VU Gentofte/Hellerup-rødvin lanceret. Den faldt straks i god jord, og i den forbindelse blev det nye slogan besluttet: Fordi vi kan. I selvskab med rødvin blev den kommende kampagne planlagt, her blev det besluttet, at morgenaktioner samt debatter på diverse gymnasier og skoler i kommunen skulle være vejen frem. Kampagnen kommer til at foregå i 1. kvartal. Dertil skal vi i fællesskab skabe større synlighed i den lokale avis, Villabyerne, i form af læserbreve.

Arkiveret under:Reportager Tagged: arrangement, juleafslutning, kampagne