VU Århus begravede dansk økonomi

Kampagneholdet klar til at gøre strøget usikkert.

Trods heftig kulde begav en stor håndfuld VU Århus medlemmer sig på en noget alternativ uddeling i Århus midtby tirsdag d. 7. januar. VU Århus begravede netop denne tirsdag dansk økonomi, hvor ugen forinden var foregået med at få bygget en kiste samt lave flyers til dette event.

Uddelingen vakte stor opsigt, da medlemmerne iklædt sort tøj og solbriller begav sig ned af strøget. Trods en smule hovedrysten hos nogle af de handlende århusianere på strøget, blev næsten 400 flyers uddelt. Budsskabet gik bestemt igennem og arbejdet med kisten var ikke spildt.

Efter en tur op og ned af strøget begav medlemmerne sig op i lokalerne, hvor der var varm the og kaffe at varme sig på.

Hvis du vil være med til at planlægge kommende kampagner, så er du mere end velkommen til at sende en mail til Christian Brøns, christian@vuranders.dk