Mandagsmøder frem til sommerferien!

Mandagsmøder frem til sommerferien: 

VU Århus afholder spændende mandagsmøderne i vores lokaler hver mandag kl. 19.

Adressen er:

Venstres Ungdom i Århus,

Rosenkrantzgade 31, 1. TV

8000 Århus

 

Mandag d. 2. april: Thomas Bank om liberal kommunalpolitik

Thomas Banke er Venstre borgermester i Fredericia, endda landets yngste borgermester og tidligere landsformand for Venstres Ungdom. Thomas kan således ekspert i, at drive liberal kommunalpolitik og dette vil han kigge forbi VU Århus og lærer os om.   

Mandag d. 9. april: Vær med til at skabe frihedspakken

Landsformand Morten Dahlin rejser iøjeblikket omkring i VU’s mange lokalforeninger og hører om medlemmernes ønsker til Venstres politik. Denne mandag har du mulighed for at komme forbi og give dine indspark til frihedspakken og derved få dine ideer afleveret direkte til Venstres folketingsgruppe. 

Mandag d. 16. april: Tænkentanken Kraka

Denne mandag kommer økonomichef fra tænketanken Kraka forbi og diskuterer hvorvidt den økonomiske debat i Danmark er styret af objektiv videnskab eller politiserede eksperter.

Mandag d. 23. april: Besøg af Lykke Friis

Tidligere minister, nuværende medlem af folketingsgruppen og stemmesuger Lykke Friis kommer forbi.

Mandag d. 30. april: Lasse Birk Olesen “Sådan ændrer du samfundet” 

Lasse Birk Olesen er ultraliberal og har netop afholdt denne foredrag på CEPOS Uni. Foredraget handler om hvorfor Lasse synes, at det næsten er umuligt at kæmpe for liberale reformer indenfor demokratiets rammer. 

Mandag d. 7. maj: Lars Hedegaard, Trykkefrihedsselskabet

Lars Hedegaard er formand for Trykkefrihedsselvskabet og ivrig deltager i debatten om ytringsfrihed. Derudover er han “kendt” for sine ekstreme holdninger mod islam. Han har været sigtet for overtrædelse af racismeparagraffen og er velegnet til at udtale sig om problematikken mellem racisme og ytringsfriheden. 

Mandag d. 14. maj: Lederskribent på Politikken om hvem styrer den politiske dagsorden

Kristian Madsen er lederskribent på Politikken og taleskriver for Helle Thorning. Indenfor de seneste år er sket en markant stigning i antallet af kommentatorer i medierne – Kristian giver sit bud på, hvad det betyder for politikkerne og deres dagsorden. 

Mandag d. 21. maj: Sociolog Henrik Dahl 

Henrik Dahl skrev kort før FT-valget bogen “spildte kræfter”, som handler om den venstrefløj, som han gennem hele livet har bevæget sig på. Han mente heri, at venstrefløjen var fortabt – kom og hør om han stadig mener dette, når de kunne vinde valget. 

Mandag d. 28. maj: Søren Gade

Tidligere forsvarsminister og viden fra mange år i toppen af dansk politik gæster lokalerne. 

Mandag d. 4. juni: Mangler endelig bekræftelse

Mandag d. 11. juni: Benjamin Dickhow om EU

Benjamin Dickhow var kandidat til Europaparalamentet for LA ved sidste valg. Han formåede for alvor, at give udtryk for et liberalt standpunkt i de offentlige debatter og starte en diskussion. Denne vil vi forsætte i lokalerne.