Reportage fra årets påskefrokost!

ÅRETS PÅSKEFROKOST

Denne reportage er skrevet af Emma Q

Lørdag aften åbnede VU Århus dørene op for den første fest efter generalforsamlingen, og det skulle ikke komme til at gå stille for sig!

Aftenen startede ud med den traditionelle påskefrokostmiddag, som i år var tryllet frem af Mette, der i samarbejde med Karina havde tilbragt de seneste 72 timer udelukkende på at skabe et

festmåltid til VU Århus’ sultne gæster, og hvilken succes. Der var masser af lækker mad, og alle gæsterne blev mætte og tilfredse. Maden skyllede selvfølgelig ikke sig selv ned, så til maden blev der naturligvis givet flasker af nogen kandidater, folkevalgte og diverse flaskedrenge.

Efter maden blev bordene ryddet af vejen og dansegulvet åbnet, hvilket gæsterne meget hurtigt benyttede sig af, så allerede efter meget kort tid var gulvet fyldt op og det blev ikke tømt før festen lukkede kl. 8.

Nogen har måske bemærket at Venstres Ungdom igennem den seneste tid er blevet ramt af en ordentlig omgang forårsforelskelse, og påskefrokosten var på ingen måde en undtagelse.  I løbet af hele aftenen og natten summede der med ung kærlighed i alle hjørner af lokalerne.
I netop kærlighedens tegn blev også trappen igen benyttet flittigt, dog vil oprydningsholdet gerne sende en venlig tanke for, at der denne gang ikke var så upassende efterladenskaber på de legendariske trin.

VU Århus har dog meget andet at byde på end kærlighed med kække sjællændere på trappen (og i gården). Vi giver nemlig også anledning til et stort indtag af det helt store i disse dag – Snuff. Nogen kunne dog ikke klare de helt store mængder og måtte derfor erklæres for kold før tolv – nogen vil mene, at dette måske var meget godt for vedkommende.

Da det blev midnat begyndte dem der var blevet allerværst ramt af snapsen at fordrive til roligere omgivelser, mens resten søgte ind til baren, hvor der blev danset på baren mens fanen blev luftet til lyden af Robbie Williams’ Angels. Tilbage er der blot at sige, at hver gang fanen bliver hentet ned, så ved man med sikkerhed, at det er en fantastisk fest!
Herefter fortsatte gode kræfter festen helt indtil solen tittede frem igen og ved 8-tiden var årets påskefrokost slut. Den havde dog efterladt et gulv sort som fanen, der bevidnede om, at VU Århus igen havde været vært for fest uden lige (det skulle da lige være med undtagelse af en anden VU Århus-fest).