VU husker befolkningen på regeringens løftebrud

I løbet af den 10. og 11. april besøger Venstres Ungdom over 150 uddannelsesinstitutioner rundt omkring i landet. Venstres Ungdom vil huske befolkningen på, at den nuværende regering har haft overordentlig svært ved at overholde alle de fine løfter, som regeringspartierne gav i løbet af valgkampen sidste år. Dog lægger VU også vægt på, at den danske befolkning i mange tilfælde er bedst tjent med, at mange af disse løfter ikke blev overholdt.

”For eksempel er millionærskatten og betalingsringen glimrende eksempler på komplet tåbelige forslag, som ville have været dræbende for væksten og gjort det dyrere at være dansker,” udtaler landsformand Morten Dahlin.

VU’s kampagne sender da også en ros af sted mod regeringspartierne i et ironisk toneleje for at droppe mange af de mest beskæmmende af valgløfterne.

Se mere til VU’s kampagne på http://www.facebook.com/venstresungdom