Tag på udveksling til USA med Venstres Ungdom

Hvis du brænder for at føre valgkamp, og hvis du har lysten til at udvikle dine kompetencer inden for dette felt yderligere, er det nu, du skal være opmærksom. Du har som VU’er nu en enestående mulighed for at komme med på Venstres Ungdoms uddannelsesrejse til USA. Her skal de deltagende VU’ere uddanne sig i at føre valgkamp, det vil sige bl.a. fundraising, dør til dør-kampagner og meget mere.

Rejsen vil finde sted fra d. 13. til d. 20. august, dog med forbehold for mindre ændringer. Turen tager sin begyndelse i Washington, hvor de deltagende bl.a. skal mødes med en amerikansk journalist, der vil fortælle om politiske pressestunts mm. og en organisation, der vil fortælle om amerikansk fundraisingkultur. Derefter vil turen gå til svingstaten Ohio, hvor de deltagende bl.a. skal mødes med kongresmedlemmer og ungdomsorganisationer med fokus på at planlægge og føre valgkamp.

For at deltage på turen skal du være:

  • Fyldt 18 år, når turen går i gang.
  • Klar til at dele de erfaringer, du tilegner dig på turen, efterfølgende, bl.a. gennem oplæg i lokalforeninger.
  • Indstillet på, at selv om vi skal have det sjovt, handler turen også om at tilegne sig kompetencer og uddanne sig undervejs.
  • I stand til at formulere dig godt både på skrift og i tale.
  • Sende en motiveret ansøgning, hvor du beskriver, hvorfor VU skal sende dig til USA

Alle deltagere vil før turens begyndelse blive bedt om at underskrive en kontrakt, hvori de forpligter sig til bl.a. at holde oplæg i lokalforeninger og bidrage til et erfaringskatalog til brug for VU’s kommende kommunalvalgkamp.

Ansøgningen skal være indsendt til vu@vu.dk senest d.6. juli kl. 12. Vi forventer, at turen ca. vil koste 7000 DKK per person*.

For spørgsmål i forbindelse med udvekslingen kan disse rettes til formanden for Internationalt Udvalg, Andreas Oxholm, på telefon 61 62 54 56 eller e-mail aox@vu.dk.

Valgkampshilsner
Internationalt Udvalg

*De bemærkes, at der fortsat arbejdes på at indhente ekstern finansiering, der kan bidrage til at sænke brugerbetalingen.