Andet døgn – Romney foran, dæk punkteret

Fuld af glæde over første døgns oplevelser og Romneys føring i målingerne så vi frem til at stemme dørklokker i Temple Terrace-området, men formiddagen bød på en lille forhindring: Et af dækkene på vores massive bil var punkteret, og den store Chevrolet stod dermed helt ukampdygtig på parkeringspladsen. Selvom vi fandt synderen i form af en metalsplint, har jeg nu ikke opgivet tanken om, at grønne aktivister står bag.

En sagkyndig kom os til undsætning, og vi drog mod Temple Terrace. Romney-kampagnens kontor dér drives af en særdeles engageret college-studine, som talte et så stereotypisk ungdoms-amerikansk, at man var en kende vantro. Lige så stereotyp var Shannon, en mor til fire, som skulle med os ud og banke på folks døre. Mere solid republikaner findes næppe, og hun var en stor hjælp for os til at lære den ædle kunst at trænge folk på i deres hjem. Hun var – som så godt som alle amerikanere, vi har mødt – meget interesseret i at høre om os og Danmark, og hun viste os til den nærmeste Chick-fil-A, som serverer den bedste kyllingeburger, man kan få for penge.

Sidst på dagen nåede vi også lige forbi Men’s Wearhouse og fik købt jakkesæt for i alt tyve tusinde kroner. Vi elsker USA. Vi elsker amerikanerne. Og vi elsker masseforbruget.

I morgen følger historien om flere dørklokker, en bøn for Danmark og et interview til lokalpressen.

Sincerely yours,
Nicolai Svejgaard.