Behøver mandag altid være en lorte dag?

Mandag den 26/11 ramte en gruppe kække unge mennesker Aarhus school of buisness, samt universitet.

Budskabet er at en mandag ikke altid behøver at være lig med ugens værste dag. VU Århus afholder hver mandag, mandagsmøder.
Mandagsmøderne er meget forskellige i indhold og oplægsholder. Ens for alle oplæggene er dog at du altid får noget nyt med hjem, det kan være kompetencer, ny viden eller et baws visitkort.

Inden alt for længe går VU Århus på læseferie/juleferie, men inden da kan du nå følgende to mandagsmøder:
Mandag d. 3. december: Oplæg om den politiske situation i Cuba! Cuba er en et parti-stat, hvor det kommunistiske parti jævnfør forfatningen er det eneste tilladte politiske parti i Cuba. Hvad gjorde Fidel Castro ved Cuba i hans 32 år som premierminister og har den politiske situation i Cuba udviklet sig efter hans afgang i 2008? Er der stadig tale om et kommunistisk land, uden nogen gloværdig fremtid i sigte eller kan vi regne med et nyt og forbedret Cuba i den nærmeste fremtid?
Mandag d. 10. december: Lone Lundorff, formand for foreningen Danske Erhvervskvinder.
Vi ser frem til et mandagsmøde der kan byde på lidt af hvert – Hvad kan kvinder, som mænd ikke kan og hvad kan mænd som kvinder ikke kan? Debatten kan drejes hvorhen du vil: Kvindekvoter, barsel, erhverv, vækst, innovation – Du bestemmer og vi ser frem til en masse spændende spørgsmål, efter et super skarpt oplæg.

Hvis du kunne tænke dig at komme til et mandagsmøde og se lidt mere på hvad en politisk ungdomsforening laver, så er du mere end velkommen. Som beskrevet ovenfor, så mødes vi hver mandag kl. 19. Vores lokaler er lette at finde, de ligger nemlig midt på gågaden. Adressen er rosenkrantzgade 31. 1 tv.

Spørgsmål? Så tjek facebook.com/VUAarhus eller send Lene Horsbøl , formand for VU Århus, en sms på 51 92 80 78.

Vi ses i Danmarks bedste forening :)