Lene Horsbøl – VU Århus’ byrådskandidat!

VU Århus valgte igår foreningens byrådskandidat. Medlemmerne pegede med stor opbakning på Lene Horsbøl, som den foreningens kandidat. Der var på mandagsmødet stor opbakning, god stemning og masser af (kommunal)politisk debat i lokalerne. I VU Århus er vi glade for at have fundet en liberal kandidat, som foreningen kan smide i byrådet til november.

Venstre opstiller kandidater til kommunalvalget den 15. april, men allerede nu har Venstres Ungdom i Århus valgt foreningens byrådskandidat. Som nævnt, så faldt valget på den tidligere formand for foreningen, Lene Horsbøl. Inden mødet havde det været muligt at ansøge om at blive kandidat, forud for afstemningen blev der holdt et oplæg, der bl.a. kom ind på, ”hvorfor skal borgerne i Århus skal stemme på kandidaten” og ”hvad er gevinsten for VU Århus”.

En liberal kandidat

Der er endnu noget tid til at Venstre placerer kandidaterne på deres opstillingsliste, VU’erne håber og tror på en god placering. Lene Horsbøl udtaler: ”Jeg er et godt bud på en liberal kandidat, en kandidat der er i allerhøjeste grad er brug for, med det flertal der findes i byrådssalen i dag: Jeg går ikke ind for tablets til alle børn i folkeskolerne, det er ikke kommunens opgave. Jeg har ikke noget i mod økologi, men hvis det er det dyreste alternativ, så er det ikke det bedste. Jeg mener at offentlige ansatte selv må bestemme hvad de bruger deres pauser på, hvis det er en cigaret, så er det fint for mig. Jeg tænder ikke på formynderisk politik.”

Der vil løbende komme meget meget mere information. Tak for en dejlig aften!