Mandagsmøde: Stine Bosse besøger VU Århus!

Det er allerede nu tid til at sætte kryds i kalenderen mandag d. 18. marts. Europas tidligere 11. mest magtfulde kvinde og Danmark højst placeret kvindelige topchef gennem en årerække, Stine Bosse kommer forbi VU Århus. Med udgangspunkt i hendes eget liv fortæller hun om alle de muligheder og forhindringer, kriser og succeser, hun har været igennem. ”Det handler om at turde” er titel på hendes biografi og en en del af hendes grundholdning til livet. Hun vil derfor bl.a. fortælle om hvordan hun selv har turde vælge anderledes i livet.

Stine Bosse var fra 2003 til 2011 koncernchef og adm. direktør for TrygVesta. Derudover har hun siddet og sidder stadig i en række bestyrelser, bl.a. for Nordea og TDC.

Stine Bosse forholder sig til sig selv og sin omverden, som vi sjældent ser fra topchefer. Hun har udvist og udviser stadig stort samfundsengagementet – med alt fra at hjælpe unge ud af kriminelitet, at bruge kræfter i Børnefonden til udviklingsprojekter i Afrika.

Stine Bosse er tidligere lokalforeningsformand for DSU og er (trods hendes egen succes) tilhænger af kvoter for kvinder i børsnoterede selskabers bestyrelser.

Vi vil denne aftenen komme helt tæt på Stine Bosse, hendes historie og holdninger. Vi glæder os til et spændende oplæg – alle er velkommen.

SST