Venstres Ungdom i Århus tvivler på rådmandens skills

VU’erne i Århus mener, at byrådet skal kræve, at Hans Halvorsen(S) fratræder sin stilling som rådmand. Det sker på baggrund af afsløringerne om at DM i skills har kostet meget mere end først beregnet og bevilget.

Formand for VU Århus, Karina Vincents udtaler: ”Det er klart at det er fuldstændig uholdbart og utilgiveligt at bruge penge uden om byrådet. Der er meget stor forskel på, hvorvidt man bevilger 1,5 millioner eller 12 millioner. Desuden virker rådmanden noget usikker på, hvor god kommunikationen omkring det meget større budget har været. VU Århus betragter en fyring af rådmanden som rimelig.”

Det undrer ikke Venstres Ungdom i Århus at overforbruget vækker forundring og harme hos de borgerlige politikkere, som af VU’erne opfordres til at undersøge sagen til bunds.

Karina Vincents slutter med en appel til byrådet: ”Jeg håber, at byrådet vil mærke efter i maven. De er valgt til at forvalte vores skattekroner. Mener de alvorligt talt, at man kan bruge næsten 10 millioner mere end budgettet og slippe af sted med det uden konsekvenser og yderligere undersøgelse af sagen? I så fald viser de selv mangel på skills.”

Kontaktinfo:
Formand VU Århus
Karina Vincents
31 72 13 61
Karinav@vu.dk