Mød Emma, hun er VU’er

Mit navn er Emma, og jeg har været medlem af VU siden 2010. Jeg startede i VU, fordi jeg var træt af at råbe af fjernsynet, og fordi, at jeg altid har vidst, at jeg var liberal helt ind til sjælen. Jeg har netop afsluttet gymnasiet og har nu et sabbatår, hvor jeg arbejder med iværksættervirksomheder. Men der er altid tid til VU.

Når jeg ikke er til VU-fester eller arbejder, så har jeg også min egen virksomhed, hvor jeg blandt andet holder oplæg om ungt iværksætteri og udvikler grafiske løsninger til små iværksættervirksomheder. Jeg elsker iværksætteri, og synes det er fantastisk at møde folk, som forfølger deres drømme.

Jeg synes, at min ideologi og interesse for iværksætteri passer godt sammen, da man som liberal hylder individet, succes og ikke mindst ambitioner. Her er ingen jantelov og misundelsesskatter, og det tiltrækker mig rigtig meget. Jeg mener, at de rigtige helte i vores samfund er iværksættere og erhvervsmænd, som skaber arbejdspladser og vækst i samfundet.

Det fede ved at være en del af VU er, at man kan udvikle sig på lige præcis det område, som man ønsker: holde tale, argumentations- og debattræning eller sågar kampagnestyring. Det er kompetencer, som enhver kan bruge i skolen, på arbejdet, eller hvor man nu færdes.

Man kan få en mini lederuddannelse og ikke mindst bestyrelsesarbejde på CV’et, og det giver pote. I en tid, hvor uddannelse bliver mere og mere normalt, synes jeg, det er vigtigt, at man har noget på CV’et som skiller en ud – og det kan man få ved at være medlem i VU.

 

Vil du også være en del af Danmarks største liberale ungdomsorganisation? Så følg linket og meld dig ind i dag: vu webshoppen

Vi glæder os til at møde dig!