Mød Adam, han er VU’er

Jeg hedder Adam Ganer, jeg er fra Århus og er 17 år gammel. Til daglig går jeg i gymnasiet og har studieretningen engelsk, spansk og filosofi. Når jeg ikke bruger tid på lektier og afleveringer, er jeg fodbolddommer. Det er virkelig sjovt. Man skal tage hurtige beslutninger og være skarp. Jeg elsker fodbold, så for mig er dommerarbejdet perfekt.

Jeg er medlem af Venstres Ungdom, fordi jeg gerne vil trække samfundet i mere liberal retning. Jeg valgte VU, da det er den politiske ungdomsorganisation, der repræsenterer mine holdninger bedst. Der er mange spændende arrangementer i VU – hvad enten det er kampagner, oplæg eller bare diskussioner. Vi er selvfølgelig ikke enige om alt, men stemningen og atmosfæren er rigtig god. Der er højt til loftet, og selvom medlemmerne er forskellige, så er der plads til alle i Venstres Ungdom.

Jeg har været med til de to seneste valg. Situationen under en valgkamp kan ikke forklares, men skal opleves. Gejsten er ubeskrivelig. Jeg havde været medlem i knap en måned, før jeg mødte landets daværende statsminister i Aarhus. Det var mega blæret!

Ligesom med gerningen som fodbolddommer giver det mig noget helt specielt at være med i VU. Jeg bliver klogere, får et stærkt netværk, gode venner samtidig med, at jeg får en masse sjove oplevelser. Det er virkelig fedt at være med i Venstres Ungdom!

 

Vil du også være en del af Danmarks største liberale ungdomsorganisation? Så følg linket og meld dig ind i dag: vu webshoppen

Vi glæder os til at møde dig!