Mød Emilie, hun er VU’er

Jeg hedder Emilie, jeg er femten år og bor i Odense. Til daglig går jeg i niende klasse på Det Kongelige Teaters Balletskole i Odense, hvor jeg danser klassisk og moderne ballet. Når jeg ikke danser rundt på tå, arbejder jeg som servitrice på Giallo Rosso Restaurant og Café. Udover det sidder jeg i bestyrelsen i Venstres Ungdom Odense. Det er der, jeg har mit netværk, det er de,r jeg får indflydelse, får lov at sige min mening, men det er også dér, jeg har mine venner og holder de bedste fester.

Jeg er aktiv i Venstres Ungdom af den simple grund, at jeg er blevet bidt af det. Jeg har altid været liberal, og derfor meldte jeg mig i sin tid ind i VU. Den liberale kamp er vigtig for mig. Vi skal give mere frihed til borgerne. Men samtidig er det også vigtigt for mig, at mine venner tager politisk stilling. Et VU-medlemskab har også en række andre fordele – udover det politiske. Venskaberne er noget af det, der betyder mest for mig: pludselig er det ikke så slemt at sidde fanget et sted på InterCity-linjen, for der er altid et par tossede VU’ere med, der holder gejsten oppe.

Det er fedt at være en del af VU af alt for mange grunde. Blandt andet de enestående venskaber, den politiske indflydelse som VU har, de spændene kurser med dygtige oplægsholdere. Det giver virkelig blod på tanden for fortsat at kæmpe den liberale kamp, og når natten falder på, byder VU også på billige øl og festglade mennesker!

 

Vil du også være en del af Danmarks største liberale ungdomsorganisation? Så følg linket og meld dig ind i dag: vu webshoppen

Vi glæder os til at møde dig!