Bliv praktikant til Venstres folketingsgruppe

Skarp praktikant til Venstres folketingsgruppe søges.

Vil du være med til at sætte den politiske dagsorden, og vil du prøve dig selv af i en travl hverdag på Christiansborg? Så skal du søge stillingen som praktikant hos Venstres folketingsgruppe i perioden 1. februar til 1. juli 2017.
Det sekretariat, som du kommer til at være en del af, assisterer fire Venstre-politikere: Jacob Jensen (finansordfører), Marcus Knuth (udlændinge-, integrations- og Grønlandsordfører), Britt Bager (kultur-, medie- og boligordfører) og Carl Holst (social-, indenrigs- og kirkeordfører).

Sammen med resten af sekretariatet – som består af to politiske konsulenter, en sekretær og en student – vil du få til opgave at assistere de fire politikere i deres daglige arbejde. Helt konkret vil du bl.a. skulle:

 • Skrive debatindlæg og udarbejde presseklip
 • Udarbejde baggrundsmateriale til politiske debatter, samråd og møder
 • Bidrage til lovgivningsarbejdet i form af notater og evt. taler
 • Researche på aktuelle emner
 • Besvare borgerhenvendelser
 • Bidrage til arbejdet med sociale medier

Om dig

Det er et krav, at du kan få merit for dit praktikophold. Derudover forestiller vi os, at du:

 • Er i gang med en relevant uddannelse (f.eks. scient.pol., offentlig administration eller kommunikation)
 • Interesserer dig for politik
 • Kan lide at skrive og måske endda har erfaring med at skrive debatindlæg
 • Arbejder selvstændigt og grundigt
 • Er positiv og opsøgende

Hvad tilbyder vi?

Vi tilbyder en spændende hverdag med en enestående mulighed for at få relevant erhvervserfaring på CV’et og et solidt netværk i det politiske miljø. Derudover vil vi løbende holde evalueringsmøder, så du kan få feedback på dit arbejde og præge dit praktikophold i den retning, du gerne vil.
Arbejdstiden er som udgangspunkt 37 timer om ugen, men vi er selvfølgelig fleksible i forhold til opgaver, eksaminer og andet, der skal passes på studiet.

Kontakt

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte politisk konsulent Maia Kjærgaard Pedersen på tlf. 61 62 46 47.
Hvis opslaget har fanget din interesse, skal du sende en motiveret ansøgning, seneste eksamensbevis og evt. udtalelser til mia.carlsen@ft.dk senest d. 14. oktober 2016. Vi afholder dog samtaler løbende, så send gerne din ansøgning før fristens udløb.