Bliv praktikant i Venstres Folketingsgruppe

Brænder du for kommunikation og politik? Vil du være helt tæt på magtens centrum, der hvor historiebøgerne tager form? Og drømmer du om en hverdag blandet politikere, journalister og medarbejdere på Christiansborg? Så har du en unik mulighed for at blive praktikant i Venstres Folketingsgruppe.

Om stillingen:
Du vil komme til at arbejde tæt sammen med fire af Venstres ordførere: Torsten Schack Pedersen (erhvervsordfører), Louise Elholm (skatteordfører), Michael Aastrup (udviklings- og udenrigsordfører) og Erling Bonnesen (miljø- og fødevareordfører).
Vi er en team på fire politikere, to fastansatte og to studentermedhjælpere, der alle er engagerede og brænder for det samme – at sætte en politisk dagsorden. Stemningen er uhøjtidelig, der er højt til loftet, og har vi det sjovt.

Ikke to dage er ens på Christiansborg. Dine opgaver vil spænde bredt, og du er med til at forme dine opgaver efter dine egne interesseområder. Du kommer til at arbejde med en bred vifte af presse- og kommunikationsopgaver:

  • Skrive taler og udarbejde debatindlæg til landets aviser
  • Lave indhold og opslag på Sociale Medier
  • Udarbejde baggrundsmateriale til debatter, samråd og møder
  • Researche på aktuelle problemstillinger og lave medieovervågning
  • Besvare henvendelser fra borgere, interesseorganisationer og virksomheder
  • Som praktikant vil du få masser af ansvar, mulighed for at udvide dine evner og skabe netværk i den politiske verden

Om dig:
Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant kommunikations- eller samfundsfaglig uddannelse. Du er glad for at skrive, er initiativrig, tager ansvar og trives i et miljø, hvor tingene går stærkt. Vi forventer, at du er engageret i dit arbejde, interesserer dig samfund, politik og naturligvis følger nyhedsstrømmen.

Det praktiske:
Praktikopholdet er på fuld tid og ulønnet. Endvidere forudsættes det, at du kan få praktikforløbet meritoverført. Praktikperioden løber fra august 2017 til december 2017. Der vil naturligvis blive taget hensyn til eksaminer, studieopgaver m.v.

Ansøgningsfristen er d. 27. marts 2017, og du skal sende din ansøgning til vlinn@ft.dk med emnet PRAKTIKANT. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorleder Line Nørremark på telefon 61 62 52 73.