Praktikophold i Bruxelles

ANSØGNINGSFRIST: D. 7. MARTS 2018.

Venstres Morten Løkkegaard søger en praktikant til Bruxelles i efterårssemesteret 2018. Som det fremgår af praktikopslaget linket til herunder:

Du vil blive en del af et internationalt politisk miljø. Mange af dine opgaver vil kredse om udvalgsarbejdet i Europa-Parlamentet. Det gælder behandling af nye lovforslag, udarbejdelse af spørgsmål, ændringsforslag, notater m.v. Du vil løbende blive involveret i presse- og kommunikationsarbejdet med både traditionelle og sociale medier. Du vil bistå kontoret i at besvare henvendelser fra borgere, virksomheder og interesseorganisationer, lave research og andre forfaldende opgaver. Desuden vil dine kvalifikationer og interesseområder indgå i den endelige plan for dine arbejdsopgaver under praktikopholdet.

180214 – Praktikantopslag til efteråret 2018[2413]