Studentermedhjælper hos Venstres Ungdom

Venstres Ungdom søger en økonomimedarbejder med tiltrædelse i juni eller starten af august.

Som økonomimedarbejder bliver du en del af et ungt og dynamisk sekretariat. Dine opgaver bliver meget forskelligartede. Du vil hovedsageligt have ansvaret for alt bogføring, faktura og bankafstemninger. Du vil også skulle assistere landssekretæren under udførelsen af årsregnskabet. Derudover vil der også være behov for hjælp til planlægning af det årlige landsstævne og andre kursuser.

Stillingen er berammet til 15 timer om ugen på vores sekretariat ved Nørreport Station. Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i særlige perioder.

Om dig

Hos Venstres Ungdom lægger vi stor vægt på selvstændighed, ansvarsbevidsthed og gode samarbejdsevner. Vi forventer, at du er klar til at tage del i den løbende proces med at optimere vores arbejdsgange på sekretariatet samt udvikle og professionalisere vores organisation. Derudover forventer vi, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse.

Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har kendskab til:

  • Microsoft Dynamics Navision
  • Membercare
  • Excel
  • Bogføring
  • Bankafstemninger

Politisk tæft er en fordel, men intet krav

Det er vigtigt at understrege, at du som ansat på sekretariatet er politisk neutral ift. Venstres Ungdoms interne politiske drøftelser og beslutninger.

Vi tilbyder

Et attraktivt og spændende job, i en organisation fuld af liv og engagerede unge mennesker. Du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af i en hverdag med både faglige og personlige udfordringer. Du vil få rig mulighed for personligt at præge din hverdag på Venstres Ungdoms sekretariat.

Kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Christian Stærmose på vu@vu.dk eller på +45 3126 6952.

Du kan sende din ansøgning samt CV til vu@vu.dk – skriv ’Økonomikonsulent’ i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: søndag den 4. juli 2021 – samtaler afholdelse løbende

Tiltrædelse: Juni eller starten af august