Studentermedhjælper hos Venstres Ungdom

Venstres Ungdom søger en medlemskonsulent med tiltrædelse senest i starten af august.

Som medlemskonsulent bliver du en del af et ungt og dynamisk sekretariat. Dine opgaver bliver meget forskelligartede – fra servicering af Venstres Ungdoms medlemmer pr. telefon, mail m.m, vedligeholdelse af vores medlemsdatabase til planlægning af det årlige landsstævne.

Stillingen er berammet til 15 timer om ugen på vores sekretariat ved Nørreport Station. Der må påregnes weekend- og aftenarbejde i særlige perioder.

Om dig

Hos Venstres Ungdom lægger vi stor vægt på selvstændighed, ansvarsbevidsthed og gode samarbejdsevner. Vi forventer, at du er klar til at tage del i den løbende proces med at optimere vores arbejdsgange på sekretariatet samt udvikle og professionalisere vores organisation. Derudover forventer vi, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse.

Du vil i jobbet få en bred berøringsflade, og det er derfor afgørende, at du som person er udadvendt og nysgerrig. Venstres Ungdom har mere end 2500 medlemmer, så du skal ligeledes være interesseret i at møde nye mennesker, og det skal falde dig naturligt at være imødekommende og yde god service.

Det er desuden en fordel, men intet krav, hvis du har kendskab til følgende:

  • Membercare
  • Excel

Politisk tæft er en fordel, men intet krav.

Det er vigtigt at understrege, at du som ansat på sekretariatet er politisk neutral ift. Venstres Ungdoms interne politiske drøftelser og beslutninger.

Vi tilbyder

Et attraktivt og spændende job i en organisation fuld af liv og engagerede unge mennesker. Du får mulighed for at prøve dig selv og dine evner af i en hverdag med både faglige og personlige udfordringer. Du vil få rig mulighed for personligt at præge din hverdag på Venstres Ungdoms sekretariat.

Kontakt

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Christian Stærmose på vu@vu.dk eller på +45 3126 6952.

Du kan sende din ansøgning samt CV til vu@vu.dk – skriv ’Medlemskonsulent’ i emnefeltet.

Ansøgningsfrist: søndag den 20. juni 2021 – samtaler afholdes løbende

Tiltrædelse: Senest starten af august måned