Ansvarlig Ungdom: Alkoholkulturen forbedres ikke af lovindgreb

Venstres Ungdom har, sammen med 17 andre organisationer for unge, dannet en tværpolitisk alliance for at finde løsningsforslag til at forbedre alkoholkulturen blandt unge.

Vi er i fællesskab kommet frem til 6 forslag. De kan læses her!

“I Ansvarlig Ungdom mener vi, at der er behov for en debat af alkoholkulturen blandt unge i Danmark. Vi mener grundlæggende, at mange unge er ansvarlige, men vi anerkender også, at der er brug for en kulturændring, når det kommer til druk blandt unge såvel som ældre. Og det er en debat, vi vil være en del af. Vi tager ansvaret på os, og vi vil være en del af løsningen.

Vi tror ikke, at en lovændring betyder kulturændring. Og vi unge vil gerne en kulturændring. Derfor har vi samlet vores bud på, hvordan vi skaber en god alkoholkultur blandt os unge, så vi sikrer en ansvarlig ungdom.

Vi har taget diskussionen lokalt rundt i landet med medlemmer og andre unge. Og det er ambitionen at sikre, at politikerne tager det alvorligt, at vi som unge vil inddrages i ændringer, der påvirker vores hverdag.”