Arrangementer

19. February, kl. 18:00 - 19. February, kl. 21:00 VU Århus - Rosenkrantzgade 31, 1. tv, 8000 Aarhus
Når en forbrydelse bliver begået - hvad enten det er mord, voldtægt, narkotika, forgiftning eller andet - er der mange myndigheder i spil for at opklare sagen.
Denne mandag går turen derfor ud til AUH i Skejby, hvor vi skal besøge Institut for Retsmedicin. Her vil vores egen Pia og nogle af hendes medstuderende give os et indblik i, hvilken rolle retsmedicinen og retskemien spiller for samfundet.
Oplægget vil bestå af en overordnet introduktion om selve instituttet og dens mange myndighedsbetjeninger med efterfølgende oplæg af de studerende om deres forskningsfelt. Afslutningsvis vil der være en rundvisning og et kig på gamle sager fra narkoafdelingen.

Vi glæder os til at se jer til denne spændende aften!

Der vil som altid være spisning inden mandagsmødet.
15 tilmeldte
20. February, kl. 17:30 - 20. February, kl. 22:59 VU København - Nørre Voldgade 82, 4. sal, 1358 København
Denne tirsdag får vi besøg af den borgerlig-liberale legende, Martin Ågerup, som er direktør for CEPOS.

CEPOS er en borgerlig-liberal tænketank, som søger at sætte liberale værdier på dagsordenen, og som nøgternt baserer deres anbefalinger og udmeldinger på statistik og fakta.

Martin Ågerup vil holde et oplæg om det liberale politiske situation i Danmark, hvor vi står henne i dag og hvordan det går med “det liberale Danmark”.

Inden oplægget vil der naturligvis være fællesspisning. Husk at tilmelde jer senest kl. 17:00 på dagen

Har du nogle spørgsmål kan du skrive til Anders Bach, formand for VU København.

Vi ses til et liberalt oplæg!

Slesvig? Detroit New York Korsør!

Kh Bestyrelsen <3
15 tilmeldte
20. February, kl. 17:30 - 20. February, kl. 22:00 Venstres Ungdom i Slagelse - Smedegade 30, 4200 Slagelse
VU er ikke udelukkende politik, men også meget andet! Vi har derfor valgt, at denne tirsdag ikke bliver et typisk politisk-relateret oplæg, men i stedet en social spilleaften, hvor nye som gamle medlemmer kan komme og skabe nye relationer over et slag brætspil og meget mere!

Som ved sidste oplæg, er der planer om fællesspisning inden da. Spilleaftenen starter ca. 19:00, og de som har lyst til at spise med, kan komme 18:30. Igen vil måltidet koste 30 kroner, og hvad maden denne gang består af, vil blive offentliggjort, når vi nærmer os oplægget, så man kan tilmelde sig.

Kom med til en sjov og spændende aften, med rig mulighed for at købe en øl eller to - og tag gerne en interesseret ven/veninde med!

Vi glæder os til at se jer alle sammen!
♥ Bestyrelsen
21. February, kl. 17:30 - 21. February, kl. 21:30 VU Odense - Filosofhaven 42, 3. th., 5000 Odense
Denne onsdag får vi besøg af Jonas Jensen der er tilknyttet organisationen Gode Penge der kæmper for en nyskabelse af vores pengesystem, hvor kontrollen over "skabelsen af penge" bliver flyttet væk fra private banker der har stor frihed til at skabe nye penge ved at udlåne penge de ikke har.

Gode Penge er en del af en international bevægelse der kæmper for at den magt bliver lagt tilbage til nationalbanken, og vi glæder os til at lære mere om deres visioner og idéer.