Arrangementer nær Rudersdal

Kære besøgende. Lokalforeningen for Rudersdal, VU Rudersdal, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte lokalforeningsformanden Frederik Engelke på vurudersdal@gmail.com eller 40 58 24 12.
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
07. November, kl. 17:30 - 07. November, kl. 20:00 Rudersdal Rådhus - ,
Mandag d. 25 september får vi besøg af en af VU Rudersdals helt egne, Anders Stendevad! Anders vil fortælle om sin KV17 kampagne, om det at lave effektiv kommunikation og medieproduktion, og ikke mindst hvordan man kan bruge disse kompetencer i hverdagen.
Hvis man vil høre mere om Anders valgkamp kan man følge Anders valgkampagne på hans Facebookside: https://www.facebook.com/Stendevad.Anders/?fref=ts


Oplægget finder sted på Rudersdal Rådhus klokken 18:30. Der vil selvfølgelig være lidt snacks og drikkelse :)

Vi håber på at se dig!
<3
VU Rudersdal
5 tilmeldte
28. October, kl. 07:00 - 28. October, kl. 16:00 Rudersdal Municipality - ,
Lørdag d. 28 oktober kl. 12:00 går kommunal - og regionsvalgskampen rigtig i gang, når plakaterne skal op og hænge i lygtepælene.

Vi i VU Rudersdal skal selvfølgelig gøre vores til, at VU’s helt egen kandidat til Region Hovedstaden Camilla Søe får det bedst mulige valg og bliver valgt til Regionsrådet.

Camilla starter med at give noget god morgenmad i Rudersdal, og derefter tager vi ud og står klar til at hænge plakater op kl. 12:00!

Vi håber på at jer til en hyggelig dag, hvor vi får sparket valgkampen ordenligt i gang!

<3

VU Rudersdal
4 tilmeldte
03. October, kl. 16:00 - 03. October, kl. 17:00 Rudersdal Rådhus - ,
Tirsdag d. 3 oktober kl. 18:00 afholder VU Rudersdal dialogmøde med Borgmester og Venstres KV17 - spidskandidat i Rudersdal Kommune Jens Ive, forud for kommunalvalgkampen i november.

Her er det muligt for medlemmerne i Venstres Ungdom I Rudersdals at møde op og få et indblik i, hvad Venstre i Rudersdal særligt vil lægge fokus på til kommunal - valget, og samtidig høre om hvordan man selv kan engagere sig!

Vi håber på at se dig!
<3
VU Rudersdal
8 tilmeldte
21. September, kl. 16:00 - 21. September, kl. 19:00 Rudersdal Rådhus - ,
Efter en god weekend, hvor størstedelen af VU Rudersdal bestyrelse og medlemmer var til stede i Næstved til årests Landsstævne, vil vi nu mødes og snakke/diskutere om hvordan Landsstævnet har været, og hvad de nye ressolutioner betyder for VU's politik :)

Kom glad og hav en hyggelig aften i selskab med resten af VU Rudersdal !
2 tilmeldte