Arrangementer nær Odense

21. February, kl. 17:30 - 21. February, kl. 21:30 VU Odense - Filosofhaven 42, 3. th., 5000 Odense
Denne onsdag får vi besøg af Jonas Jensen der er tilknyttet organisationen Gode Penge der kæmper for en nyskabelse af vores pengesystem, hvor kontrollen over "skabelsen af penge" bliver flyttet væk fra private banker der har stor frihed til at skabe nye penge ved at udlåne penge de ikke har.

Gode Penge er en del af en international bevægelse der kæmper for at den magt bliver lagt tilbage til nationalbanken, og vi glæder os til at lære mere om deres visioner og idéer.
28. February, kl. 17:30 - 28. February, kl. 21:30 VU Odense - Filosofhaven 42, 3. th., 5000 Odense
Denne onsdag får vi besøg af David Trads der udover at være venstrefløjs-propagandist er en skarp og dygtig USA ekspert der sammen med Mads Fuglede er vært på Radio24/7s program om amerikansk politik, Kampagnesporet.

Han vil fortælle om hvad der forgår i USA, hvad der forgår i Trumps White House og meget mere.

Efter oplægget er baren selvfølgelig åben med øl og Breezers, så tag en ven under armen!

Vi ses til et spændende oplæg!
07. March, kl. 17:30 - 07. March, kl. 22:30 VU Odense - Filosofhaven 42, 3. th., 5000 Odense
Denne onsdag får vi besøg af Susanne Møller fra Sexarbejdernes Interesseorganisation (SIO) som vil fortælle om det arbejde SIO laver, og forhåbentlig give os et indblik ind i en verden der for mange er fjern, hemmelig og tabuiseret.

Som altid vil der være fællesspisning inden oplægget (mad serveres omkring 18.15) og baren er åben bagefter, så tag en ven under armen når vi ses til et fedt onsdagmøde!