Arrangementer nær Brønderslev

Kære besøgende. Lokalforeningen for Brønderslev, VU Brønderslev, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte lokalforeningsformanden Helena Hjørringgaard på helena@hjoerringgaard.dk eller 61 60 53 11 .
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
27. June, kl. 16:00 - 27. June, kl. 20:00 Rådhuset Brønderslev - , 9700 Brønderslev
Vi vil denne aften afholde et medlemsmøde, hvor vores byrådskandidat, Martin Bech, vil fortælle lidt om hvilke emner og udfordringer vi kommer til at møde i valgkampen.
Som en bonus vil der være gratis pizza til de fremmødte, så hvis I vil give besked om fremmøde ift. bestilling af pizza, vil det være super. Vi glæder os til at se jer!
4 tilmeldte
28. March, kl. 19:00 - 28. March, kl. 20:00 Grønnegade 41 1.th - ,
Temaet for medlemsmødet er først en gennemgang af foreningens situation - økonomi og medlemssituation.

Dernæst vil der være en diskussion af den politiske situation i Brønderslev og et kig frem mod kommunalvalgkampen i november.
3 tilmeldte
02. December, kl. 17:00 Rådhuset Brønderslev - , 9700 Brønderslev
Denne dag vil vi mødes og snakke om arrangementer og høre lidt fra vores byrådsmedlem, Martin Bech, om arbejdet i byrådet.

Der vil være pizza til arrangementet :)
3 tilmeldte
05. June, kl. 07:00 Brønderslev - ,
3 tilmeldte