Arrangementer nær Greve/Solrød

Kære besøgende. Lokalforeningen for Greve/Solrød, VU Greve/Solrød, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte lokalforeningsformanden Morten Christiansen på morten279@hotmail.com eller 21 70 31 89.
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
15. February, kl. 18:00 - 15. February, kl. 21:00 Aktivitetscentret - Solrød Center 85, 2680 Solrød Strand
VU Greve/Solrød holder igen i år, som var det et krav, generelforsamling.

Det bliver super spændende både fordi der skal vælges nyt formandskab, men bestemt også på grund af den fremtid VU Greve/Solrød har foran sig.
Der bliver bestemt hvisket i krogene, og rygterne forlyder sig da også, at det er Greve/Solrød der inden længe er den største forening på Sjælland!
I hvert fald bedst drevne forening på Sjælland (Skud ud til København!).
VU Greve/Solrød prøver noget nyt i år, og har hermed anerkendt Solrød, i det lidt modvillige symbiose forhold, da vi afholder generelforsamlingen i Solrød.

Vi ser frem til en super aften, der vil blive afholdt i bedste VU regi.
12 tilmeldte
25. January, kl. 18:00 - 25. January, kl. 21:00 Greve Medborgerhus - , Greve Strand
Jakob Sabroe lægger sin vej forbi VU Greve/Solrød for at snakke om sin post som landsformand.
9 tilmeldte
28. December, kl. 18:00 - 28. December, kl. 21:00 Fredensbovej 6 - ,
Sabrina Pedersen fra VU Greve/Solrød samler op på årets kommunalvalg, hvor hun selv formåede at blive valgt ind i byrådet i Solrød.
4 tilmeldte
18. December, kl. 17:30 - 18. December, kl. 19:30 Sønderhegnet 39 - ,
Først spises der noget mad, som Mikkel laver. Derefter vil der være hygge med Kahoots og øl. Kahootsne vil handle om særligt VU, Venstre, liberalisme og demokrati. Måske kommer der også en forsjov Kahoot :)) Det bliver lærerigt og hyggeligt!
8 tilmeldte