Arrangementer nær Sorø / Ringsted

Kære besøgende. Lokalforeningen for Sorø / Ringsted, VU Sorø / Ringsted, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte lokalforeningsformanden Gustav Have på gustav.have@live.dk.
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
27. June, kl. 17:00 - 27. June, kl. 19:00
Tirsdag d. 27. Juni kommer Julie Nymark, en erfaren VU'er, til Sorø for at lære os lidt om hvordan man kan skrive læserbreve, og få dem bragt gennem VU.
2 tilmeldte
21. June, kl. 17:00 - 21. June, kl. 19:00 Vestergade 29 - ,
Kom og hør om det nært forestående Landsstævne i VU! Landsstævnet i Venstres Ungdom afholdes i år i Næsted d 15-17 september, og er en meget vigtig begivenhed for den fremtidige udvikling af VU! Foreningen står bl.a. overfor valg af ny formand og næstformand. Sorø/Ringsteds formand og kasserer vil overbevise jer om hvorfor landsstævnet i år er livsnødvendigt at tage med til😉!
4 tilmeldte
23. May, kl. 15:00 - 23. May, kl. 22:00
Vi er blevet tilbudt at en rundvisning på christiansborg af venstres skatteordfører Louise Schack Elhom og efterfølgende vil der være mad.
Vi skal være inde på borgen 17.00.

Arrengementet er kun for medlemmer af foreningen VU Sorø/Ringsted.

Vi håber at i ønsker at deltage, og glæder os til at se jer!

Vi mødes hos Gustav kl 16.00 inden vi drager til Christiansborg, og snakker lidt forskellige ting igennem mht. fremtidige arrangementer og forventninger.
3 tilmeldte
25. October, kl. 17:00 - 25. October, kl. 20:00
Du har sikkert hørt om de to kamphaner på billedet ovenfor og lidt om det sladder der er omkring dem. Men er du interesseret i at gå mere i dybden med det amerikanske valg, så får du muligheden nu på Tirsdag, hvor Kristian Lausten (International ansvarlig i VU) kommer forbi og bryder det ned for os.
Og tag gerne en frihedselskende ven med i hver hånd!
11 tilmeldte