Arrangementer nær Haderslev

Kære besøgende. Lokalforeningen for Haderslev, VU Haderslev, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte foreningen på haderslev@vu.dk.
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
07. February, kl. 18:00 - 07. February, kl. 21:00 Aktivitetshuset - Bispen, Bispebroen 3, 6100 Haderslev
Denne onsdag står i hyggens tegn, og derfor holder VU Haderslev spilleaften onsdag den 7. februar klokken 19.00 i HUR's lokaler på Bispen.
Vi vil blandt andet få besøg af retsopfører og storkredsformand for VU syd - og Sønderjylland som vil holde et lille oplæg.

Der vil efterfølgende være gratis pizza og øl/vand til alle deltagende.

Kom og spil et spil, få en øl eller en god snak om politik.
Alle er selvfølgelig velkommen
13 tilmeldte
09. March, kl. 18:00 - 09. March, kl. 20:00 Gåskærgade 26, 6100 Haderslev, Danmark - ,
VU haderselv holder hyggedebat d. 9 marts kl 19.00, hvor vi vil debattere omkring Haderslevs natteliv, da der på det seneste, har været en negativ ændring i synet på nattelivet i Haderslev.
Vi vil få besøg af en lokal politimand, der vil fortælle nogle insiderhistorier. Derefter vil der være øl og snak omkring de forskellige holdninger, vi allesammen har.

Læs om Haderslevs udvikling her: http://www.jv.dk/artikel/2455240:Haderslev--Kender--Haderslev-har-aldrig-vaeret-farligere

Der vil være gratis pizza og øl/vand til de deltagende.

(ikke-medlemmer/nymedlemmer er meget velkommende :-))
31 tilmeldte
26. January, kl. 18:00 - 26. January, kl. 21:00 HURs lokale bispen - ,
Så er det igen blevet tid til den årlige generalforsamling, efter generalforsamlingen for vi besøg af Mads Skau der er kandidat til regionsrådet. Mads startede sin politiske karrierer i VU og han vil dette aften fortælle lidt om hvordan man får det meste ud af VU og om hvad han vil arbejde for, hvis han bliver valgt.
1 tilmeldte
31. December, kl. 10:00 Damparken, Haderslev - , 6100 Haderslev
Julen har bragt en masse usunde sager, nytåret ligeså, derfor tager vi en god gåtur hvor vi samtidigt kan vende det politiske landskab. Alle er velkomne, vi mødes kl 11 ved kiosken.
2 tilmeldte