Arrangementer nær Sønderborg

Kære besøgende. Lokalforeningen for Sønderborg, VU Sønderborg, har ikke anmeldt at de har nogle arrangementer på nuværende tidspunkt. Du er velkommen til at kontakte lokalforeningsformanden Casper Pedersen på cp@vu.dk eller 42 22 77 35.
Da der ikke er blevet registreret nogle arrangementer i lokalområdet i den nærmeste fremtid, viser vi dig i stedet et udpluk af tidligere arrangementer i lokalområdet.
29. January, kl. 17:30 - 29. January, kl. 20:30 VU Sønderborg - Sundquistsgade 15, 6400 Sønderborg
Denne mandag får vi besøg af VUs svar på George Soros, VUs skatte og finansordfører, August Stengaard.

August oplæg Økonomi På Menneskesprog går i disse dage som varmt brød i VU med bedre anmeldelser end det nyeste fra Broadway. Det er med andre ord ikke noget du kan gå glip af.

August vil komme med gode historier, sjove anektdoter og konkrete eksempler på hvorfor den liberale økonomiske politik er den bedste, og hvis du har fag som International Økonomi, kan du også få et par gode fifs med.

Vi ses til et godt og hyggeligt oplæg!

Liberale hilsner
VU Sønderborg
5 tilmeldte
11. December, kl. 18:00 - 11. December, kl. 21:00 VU Sønderborg - Sundquistsgade 15, 6400 Sønderborg
Mandag er VU Sønderborg så heldige at få besøg af VUs nyvalgte retsordfører Stephanie Lemming.

Hun vil holde et spændende oplæg om hvordan vi i Danmark bør indrette vores retssystem, så det bliver mere liberalt, og så retsvæsnet altid står på offerets side.

Så tag en ven eller veninde under armen, det bliver super hyggeligt!
2 tilmeldte
28. June, kl. 13:30 - 28. June, kl. 15:00 Biblioteket Sønderborg - Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg
Hvordan ser Venstres Ungdom på skatte- og finanspolitik? Kan skattesystemet og -lovgivningen simplificeres? Det vil Tobias Baadsgaard, Venstres Ungdoms skatte- og finansordfører, gøre os klogere på.
3 tilmeldte
26. April, kl. 14:00 - 26. April, kl. 17:00 Biblioteket Sønderborg - Nørre Havnegade 15, 6400 Sønderborg
Onsdag den 26. april giver Casper Pedersen os indblik i hvad der sker rundt om i EU og hvilken betydning det har for Danmark. Casper er Europapolitisk ordfører og er netop hjemvendt fra et semester i Belgien.
1 tilmeldte