Kodeks for ledere og tillidsvalgte

Venstres Ungdom består af unge medlemmer, som ledes af frivillige, tillidsvalgte unge. Som tillidsvalgt i Venstres Ungdom har man et særligt ansvar for kulturen i vores organisation, og særligt i forhold til at sikre, at Venstres Ungdom er et trygt sted at være medlem, uanset om det er nationalt eller lokalt.

LEDELSESMEDLEMMER

Ledelsesmedlemmer er de der af landsstævnet er udpeget til at være i ledelsen og skal tage det øverste ansvar. De der hører under denne definition, kan der stilles højere forventninger til. Ledelsesmedlemmer i VU består af landsformandsskabet, forretningsudvalget, landssekretæren, kursusansvarlig, formanden for landsstævneudvalget samt øvrige udvalgsformænd.

Landsformanden, landssekretæren og forretningsudvalget har desuden tavshedspligt, hvorfor man altid kan gå til dem.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!