Udspil

Vi udvikler løbende politiske udspil med udgangspunkt i vores principprogram. Herunder kan du se vores seneste politiske udspil.

En psykiatri i balance

Dette udspil er fra november 2023. Med en ungdom der er mere presset end nogensinde og en psykiatri der åbenlyst er i knæ, er der behov for massiv handling. Derfor kommer Venstres Ungdom her med sine bud på hvordan vi kan sikre en psykiatri i balance, gennem et økonomisk løft, styrkelse af forebyggelse, sætte patienten tilbage i centrum og sørge for der er et netværk til vores medborgere når de bliver udskrevet.

Du kan downloade udspillet her: En psykiatri i balance

Herre i eget hus

Dette udspil er fra september 2023. Det er et fundamentalt opgør med den fejlslagene boligpolitik, som i serier har fordrevet os unge fra boligmarkedet. Dette er den liberale vej, hvor vi sikrer at de unge atter kommer med ind til boligfesten, gennem mere marked og mindre detailstyring.

Du kan downloade udspillet her: Boligudspil - Herre i eget hus

Alle har ret til en værdig barndom

Dette udspil er fra foråret 2023. At være liberal er også at hjælpe de svageste, og det gør vi ved dette udspil, blandt andet med ret til efterværn.

Du kan downloade udspillet her: VÆRDIG BARNDOM

Venstre - også for de unge?

Dette udspil er fra foråret 2022 hvor VU's forretningsudvalg skulle mødes med Venstres forretningsudvalg. Vi ville give Venstre et forslag til liberal ungepolitik, da deres politik længe havde henvendt sig mod de ældre.

Du kan downloade udspillet her: VesntreOgsåForDeUnge?

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!