VU's EP-kandidat 2024

Venstres Ungdoms kandidat til Europa-Parlamentet:
Jonas Pullich blev valgt som kandidat til Europa-Parlamentet d. 26. november 2022, til VU’s ekstraordinære landstævne i Horsens.

Jonas er født og opvokset på Fyn, men har boet 1,5 år i Grønland, og blev medlem af VU i 2018. I 2020 var Jonas med til at genoplive lokalforeningen i Assens, hvor han indtog posten som lokalforeningsformand. I 2022 blev Jonas valgt som storkredsformand for VU Fyn, samt udenrigs- og forsvarsordfører for VU.

Med ambitioner om at være en ung og liberal stemme i Bruxelles og Strasbourg, glæder vi os i VU til at kæmpe for en plads i Europa-Parlamentet til Jonas.

Pressebilleder af Jonas kan downloades her:
Pressebillede 1, pressebillede 2, pressebillede 3, pressebillede 4, pressebillede 5, pressebillede 6, pressebillede 7.

Kontaktoplysninger på Jonas findes herunder.

VU's kandidat til Europa-Parlamentet 2024

Jonas Pullich Knudsen

21 35 22 12

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!