Studieture og internationale rejser

VU mener at studieture og internationale rejser udgør en unik mulighed for medlemmerne til at udvide deres horisont, skabe varige venskaber og lære om forskellige kulturer og politik i andre lande. For at sikre at disse oplevelser forbliver gode for alle deltagere gælder det, at under alle studieture og internationale rejser forventes det, at alle medlemmer følger de retningslinjer, der er fastsat i den øvrige samværspolitik.

Alle deltagere forventes at udvise sund fornuft og ansvarlighed i deres handlinger under hele rejsen. Respekt for lokale skikke er af afgørende betydning. Alle deltagere skal overholde de gældende love og regler i de lande, som besøges under studieturen eller rejsen. Det er deltagerens individuelle ansvar at være opmærksomme på og overholde lokale forskrifter.

Rejselederen vil som udgangspunkt være et medlem af forretningsudvalget. Hvis rejselederen ikke er medlem af forretningsudvalget, vil vedkommende agere som ledelsesmedlem under rejsen. Rejselederen har ansvaret for at sikre medlemmernes trivsel og træffe beslutninger i eventuelle problematiske situationer. Det forventes, at rejselederen er ansvarlig og kan indtage alkohol med måde. Men det kræves ikke, at vedkommende er fuldstændig ædru under hele rejsen.

Overtrædelse af retningslinjerne kan resultere i passende sanktioner, herunder, men ikke begrænset til, bortvisning fra studieturen og hjemsendelse på egen regning. Beslutninger om sanktioner træffes af det ansvarlige ledelsesmedlem eller forretningsudvalget, afhængigt af alvoren af overtrædelsen.

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!