Landsformanden

Lasse B. Sørensen har siden 30. september 2023 været Landsfomand for Venstres Ungdom. Han blev valgt på Landsstævnet i Aars.

Lasse er opvokset i den lille by Gedsted i Vesthimmerlands kommune i Nordjylland. I 2012 meldte han sig ind i Venstre Ungdom, og blev i 2015 valgt til bestyrelsen i lokalafdelingen. Efterfølgende har han haft mange forskellige poster i Venstres Ungdom, blandt andet formand for VU Aalborg fra 2018-2021 og medlem af Forretningsudvalget fra 2019. I Forretningsudvalget har han været fritvalgt, formand for Landsstyrelsen og Landsnæstformanden inden har tiltrådte posten som Landsformand.

Lasse er student fra Vesthimmerlands Gymnasium og HF, og har siden 2019 gået på Aalborg Universitet, hvor han læser Politik og Administration. Han forventer at afslutte sin kandidat sommeren 2024.

Udover sit engagement i Venstres Ungdom har Lasse også brugt tid som kampagneleder for Daniel Borup til Kommunalvalget i 2021 og Marie Bjerre til Folketingsvalget 2022. Han har desuden arbejdet kort hos Aalborg Kommunes borgerservice.

Foruden sin nye ansvarspost i Venstres Ungdom sidder Lasse også i Venstres Forretningsudvalg og Hovedbestyrelse.

Du kan kontakte Lasse på telefon 40 40 51 51 eller pr. e-mail på formand@vu.dk

Download pressefoto 1

Download pressefoto 2

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!