Opførsel i VU

I Venstres Ungdom har vi en kultur, hvor almindelig god og ordentlig opførsel er en naturlig del blandt vores medlemmer. Det indebærer, at vi har en respektfuld og ordentlig omgang med hinanden. Det betyder, at vi accepterer og respekterer hinandens forskelligheder og personlige grænser. Derfor betyder et nej selvfølgelig og altid et nej i vores organisation – og det skal respekteres af alle.

Derfor tolerer vi heller ikke grænseoverskridende adfærd i VU, fordi det hører ikke hjemme i vores kultur. Skulle nogle ikke kunne forstå vores kultur, vil det blive sanktioneret. Oplever man grænseoverskridende adfærd, opfordrer vi til, at man kontakter en tillidsvalgt eller trivselsudvalget hurtigst muligt, fordi det hører ikke hjemme i vores organisation og er ikke forenelig med vores kultur. Trivselsudvalgets kontaktinformationer kan findes på hjemmesiden.

Grænseoverskridende adfærd er bl.a., men ikke udelukkende:

  • Brud på sund fornuft.
  • Situationer uden positivt samtykke fra personen, der er blevet udsat for grænseoverskridende adfærd.
  • Verbalt krænkende sprog og udtalelser – herunder mobning, racistiske, sexistiske og diskriminerende udtalelser
  • Pres eller tvang
  • Alle former for seksuelle krænkelser
Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!