Innovation og iværksætteri

💡 ER DER EN IVÆRKSÆTTER GEMT I MAVEN PÅ DIG?💡
– Eller interesserer du dig bare for innovation og iværksætteri?

Nu har du chancen for at komme til en temadag, med masser af fokus på iværksætteri og vejen til den gode ide! Vi får besøg af en masse dygtige oplægsholdere, som kommer til at fortælle om deres forskellige virksomheder, hvordan man markedsfører den gode ide, hvordan man kommer i gang, og selvfølgelig også hvilke politiske tiltag man kan foretage sig, for at øge iværksætteriet i Danmark.

Så hvad end du går med en spirende iværksætter i maven, og drømmer om at komme med i Løvens Hule, eller gerne vil blive klogere på iværksætteri generelt, så er det her temadagen for dig!

Vi glæder os til at se dig til en lærerig dag!

Tidspunkt: 13/5-2023

Køb din billet i dag på vu.membersite og følg med på FB-begivenheden

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!