Principprogram og resolutioner

Til tider kan det være svært at forstå, hvorfor nogle politikere gør, som de gør. Man må kende sit udgangspunkt for at vide, hvordan de grundlæggende principper påvirker den daglige politik. I VU kender vi vores udgangspunkt og går derfor aldrig på kompromis med vore holdninger. For Venstres Ungdom er udgangspunktet liberalismen. Med liberalismen som ballast har vi nogle klare mål for, hvordan det danske samfund skal udvikle sig – og det lader vi aldrig trænge i baggrunden.

Hvert år på VU’s landsstævne er det muligt for medlemmerne at stille forslag til politiske erklæringer, såkaldte resolutioner. Disse forslag bliver så debatteret, og det hele ender i en afstemning. Bliver forslaget vedtaget, er det VU’s officielle politik. Ingen resolution må dog være i strid med principprogrammet. Hvis to resolutioner er modstridende, gælder den sidst vedtagne. Hver resolution gælder i 3 år

Scroll to Top

Tilmeld PBS

Vil du gerne have, at det er lettere for dig at gentegne dig i din lokalforening? Vil du gerne være endnu mere med i den liberale kamp? Så tilmeld dig PBS – så trækkes kontingentet automatisk og uden besvær. Det er legende let!

Udfyld formularen nedenfor og du er godt på vej mod et enklere og lettere medlemskab af Danmarks bedste ungdomspolitiske forening!
Sådan gør du:
1. Find dit medlemsnummer på vu.membersite.dk.
2. Udfyld formularen for automatisk betalingsservice – Klik på linket her OBS: Angiv dit medlemsnummer som kundenummer i formularen.
3. Du er nu tilmeldt PBS og bidrager yderligere til den liberale bevægelse.
Man kan kun tilmeldes PBS, hvis indehaveren af kontoen, der tilmeldes PBS, er over 18!